De Klussenier George Kamerbeek

De Klussenier George Kamerbeek
De Klussenier George Kamerbeek

Van Gorkumlaan 91
5641 WP Eindhoven

Dien uw aanvraag in »

040 255 27 77
06 2853 5316
g.kamerbeek@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 17163484

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is George Kamerbeek en ik woon in Einhoven. Sinds 2006 ben ik met veel plezier als zelfstandig ondernemer werkzaam onder de vlag van De Klussenier. Voor de omgeving Nuenen, Helmond en Eindhoven ben ik beschikbaar voor alle verbouwingen in en rond uw woning.

Al op 16 jarige leeftijd was ik bezig met mijn eerste opdracht, een schrootjes plafond. Daarna ben ik niet meer gestopt met klussen en heb allerlei werkzaamheden in en om het huis gedaan. Naast de nodige praktische ervaring heb ik de HTS Electro gevolgd en diverse vakopleidingen en trainingen met succes afgerond.

U kunt bij mij terecht voor alle kleinere maar ook grote verbouwingen. Bijvoorbeeld het plaatsen van een aanbouw, u kunt alle werkzaamheden die hierbij komen kijken aan mij toevertrouwen. Dat begint al bij het grondwerk, zoals graafwerk, de betonconstructie, de riolering en kruipruimte- en vloerisolatie. Bij de opbouw kunt u denken aan het metselwerk, kozijnen plaatsen, glas zetten, gas, water, licht en de centrale verwarming. Uiteraard voer ik ook de werkzaamheden uit die komen kijken bij de dakconstructie: dakisolatie, dakbedekking en hemelwaterafvoer. Natuurlijk neem ik ook de gehele afwerking, inclusief het tegel- en schilderwerk voor mijn rekening. Het project is bij mij in één hand en de verantwoordelijkheid voor het project ligt geheel bij mij, dat is “Vertrouwd Verbouwen”.

Wilt u uw badkamer verbouwen? Ook dan kunt u een beroep op mij doen. Ik denk met u mee over de indeling, kan eventueel met u mee naar de showroom om u te adviseren wat in uw situatie het meest praktisch is, lever de goederen, zorg voor de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden en besteed ook aandacht aan de hele afwerking. Maar ook voor een complete zolderverbouwing inclusief het plaatsen van een dakkapel, dakraam, realiseren van op maat gemaakte kasten, isolatiewerk en dergelijke bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik ben ook beschikbaar voor kleinere werkzaamheden zoals het verhelpen van lekkage, het verhelpen van klemmende deuren en kozijnen of schoorsteen renovatie. Werkzaamheden buitenshuis zoals het aanleggen van complete tuinen inclusief bestrating, vijver en erfafscheiding (zowel hout als beton of een combinatie) behoren ook tot de mogelijkheden. Naast het plaatsen van glas of herstelwerkzaamheden kan ik u ook kozijnrenovatie aanbieden. Tevens kunt u bij mij terecht voor beveiliging van uw pand, middels hang- en sluitwerk. Ik werk volgens de normen van het Politie Keurmerk uiteraard met de bijbehorende materialen.

Kortom, ik ben een allround Klussenier, die van vele markten thuis is en die met veel plezier al dit afwisselende werk voor u wil uitvoeren. Voor verdere inlichtingen, een advies of een vrijblijvende offerte kunt u mij mailen of bellen.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Eindhoven voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Zolder verbouwen
  • Beveiligen woning
  • Schilderwerk
  • Dakkapel plaatsen
 
Loading...